Willemstad (NB) ligt op een half uurtje rijden van Rotterdam èn Breda af. Tenminste – als je met de auto komt. Met het openbaar vervoer duurt het allemaal iets langer, maar je hebt de tijd toch?

Per auto
Kijk voor actuele en gedetailleerde info op www.anwb.nl

Vanuit Rotterdam: Pak de A29 en volg de borden Zierikzee/Roosendaal. Vlak na de Haringvlietbrug en de Volkeraksluizen zie je het bord Willemstad al staan. Aan het einde van afrit wordt je door middel van bordjes Fort de Hel naar het festival geleid.

Vanuit Breda: Neem de A16 richting Dordrecht, ga bij Moerdijk de A17 op richting Fijnaart/Zierikzee. Neem afslag 24 (Fijnaart) en rij richting Fijnaart/Oude Molen. Na 400 meter ga je rechtsaf de Oudemolensedijk op, daarna na 750 meter linksaf naar de Stadsedijk. Na 3,6 kilometer maak je een flauwe bocht naar links, de Helsedijk. Fort de Hel bevindt zich na 1,2 kilometer aan de linkerkant.

Met openbaar vervoer
Kijk voor actuele en gedetailleerde info op www.92920v.nl

Vanuit Rotterdam: Intercity naar Vlissingen, uitstappen op Station Roosendaal, overstappen op bus 103. Je eindhalte is Willemstad, Helwijk (vlakbij de Helsedijk). Daarna is het nog maar een paar minuten de dijk aflopen naar het Fort (bordjes wijzen de weg).

Vanuit Breda: Intercity naar Roosendaal, overstappen op bus 103. Je eindhalte is Willemstad, Helwijk (vlakbij de Helsedijk). Daarna is het nog maar een paar minuten de dijk aflopen naar het Fort (bordjes wijzen de weg).